Apartamente 4 camere

Avand o pozitie de exceptie, imobilul DECEBAL Tower ofera un acces rapid, prin Bulevardul Unirii, catre Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Piata Muncii si zonele ultracentrale si centrale ale orasului.

Zona este deservita de numeroase mijloace de transport in comun care fac legatura cu mari centre comerciale (Bucuresti Mall, Unirea Shopping Center, Carrefour Unirii), cu zone de recreere (Parcul Tineretului, Parcul Titan, Sala Polivalenta, Arena Nationala, Centrul Vechi, Teatrul National etc) si diferite centre de invatamant (universitar, liceal, scolar si prescolar).

Bulevardul Unirii este unul dintre cele mai importante bulevarde ale capitalei si una dintre cele mai tranzitate artere rutiere ale orasului. Bulevardul central, cu o lungime totala de peste 3 kilometri, reprezinta axul longitudinal al proiectului noului Centru Civic, demarat dupa Cutremurul din 1977, si conecteaza Piata Alba Iulia cu Piata Constitutiei, strabatand principalul nod de circulatie din Bucuresti, Piata Unirii. Bulevardul Unirii se afla in doua sectoare diferite ale Capitalei: 3 si 5.

Suprafata utila pe tip de apartament de 4 camere este de 170m²:

  • Apartamentele Quito Bogota – DE INCHIRIAT! 
  • Apartamentul Sofia – VANDUT 
  • Apartamentul Berlin – INCHIRIAT

 

Decebal Tower – apartamente de 4 camere

Apartament 4 camere Bogota
Bogota
Apartament 4 camere Quito
Quito
Apartament 4 camere – Sofia
Sofia
Apartament 4 camere – Berlin
Berlin